Skip to content Skip to footer

Bontenbalfit.nl

bontenbalfit.nl
ClientJulien BontenbalJaar2024Websitewww.Bontenbalfit.nlShare
Minder afhankelijk van vergelijkingswebsites

Met trots kondigen wij de lancering aan van de nieuwe website voor bontenbalfit. Deze website is niet alleen ontworpen om esthetisch aantrekkelijk te zijn, maar ook om optimaal te functioneren, waardoor bezoekers een dieper inzicht krijgen in de uitgebreide diensten en succesverhalen van deze personal trainer. Deze stap markeert een belangrijke verschuiving van afhankelijkheid van externe platforms naar een focus op het versterken van ons eigen merk.

Door onze eigen gemaakte website kunnen ze nu rechtstreeks potentiële klanten naar ons platform leiden. Dit geeft Bontenbalfit niet alleen volledige controle over hun online aanwezigheid, maar stelt hun ook in staat om een consistente merkervaring te bieden aan al hun bezoekers.

De Nieuwe Website

De nieuwe website, biedt een helder overzicht van de diverse diensten en successen van deze personal trainer. Door de integratie van verschillende contactopties zoals WhatsApp, telefoon en e-mail, wordt het eenvoudig voor potentiële klanten om direct contact op te nemen. Met behulp van Google Analytics kunnen we de effectiviteit van deze contactkanalen monitoren en onze marketingstrategieën hierop afstemmen.

De lancering van deze nieuwe website markeert een belangrijke mijlpaal voor hun team, waarbij we niet alleen online aanwezigheid versterken maar ook de positie als betrouwbare partner in fitness en persoonlijke trainingen te versterken.