Skip to content Skip to footer

Universalbouw.nl

Universalbouw.nl

Universal Bouw B.V. heeft recentelijk hun eigen website gelanceerd, ontwikkeld in samenwerking met Brebit. Deze nieuwe site biedt een overzicht van hun diensten en projecten, en moedigt potentiële klanten aan rechtstreeks contact op te nemen via verschillende kanalen zoals WhatsApp, telefoon en e-mail. Door deze stap vermindert Universal Bouw B.V. hun afhankelijkheid van vergelijkingswebsites en versterken ze hun eigen merk.

ClientValentijn BorschenkoJaar2021Websitewww.Universalbouw.nlShare
Minder afhankelijk van vergelijkingswebsites

Universal Bouw B.V. heeft een ambitieus project afgerond met de lancering van hun nieuwe website, die niet alleen mooi oogt maar ook optimaal functioneert. Het voornaamste doel van dit initiatief is om klanten een dieper inzicht te bieden in de uitgebreide diensten en succesvolle projecten van Universal Bouw B.V. Deze stap markeert een verschuiving van afhankelijkheid van vergelijkingswebsites naar een focus op het versterken van hun eigen merk.

Met de lancering van hun eigen website kan Universal Bouw B.V. nu rechtstreeks potentiële klanten naar hun platform leiden. Dit stelt hen in staat om niet alleen de volledige controle te behouden over hun online aanwezigheid, maar ook om een consistente merkbeleving te bieden aan bezoekers.

De Nieuwe Website

De nieuwe website biedt een overzichtelijke presentatie van de diverse diensten en succesvolle projecten van Universal Bouw B.V. De integratie van meerdere contactopties, zoals WhatsApp, telefoon en e-mail, maakt het eenvoudig voor potentiële klanten om direct contact op te nemen. Door deze contactmogelijkheden te monitoren via Google Analytics kan Universal Bouw B.V. bovendien inzicht verkrijgen in het rendement van verschillende kanalen, waardoor ze hun marketingstrategieën effectief kunnen bijsturen.

De lancering van deze nieuwe website markeert een belangrijke mijlpaal voor Universal Bouw B.V., waardoor ze niet alleen hun online aanwezigheid versterken maar ook hun positie in de markt verstevigen als een betrouwbare partner in bouwprojecten.