Skip to content Skip to footer

DenBre

In 2024 begonnen de huidige eigenaren Dennis Stritzko en Matthijs van Breugel, puur vanuit passie en hobby. Al snel wisten de klanten DenBre te vinden. Het bedrijf heeft een prettige werksfeer; Nederlandse nuchterheid, open en transparant

Momenteel telt DenBre 2 werknemers.

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van oplossingen die aansluiten bij de doelen van onze klanten. Soms is een eenvoudige overname van een bestaande website gewenst, soms een duplicatie van een zusterbedrijf website, en vaak is er vraag naar een geheel nieuwe, creatieve website. Met onze uitgebreide ervaring en een fantastisch team staan we klaar om dit aan te pakken. Waar we echt enthousiast van worden, zijn e-commerce uitdagingen zoals webshops met supersnelle prestaties, complexe integraties en applicaties, en meer. Onze 15 jaar ervaring in high-level front-end en back-end development en projectmanagement komt hierbij goed van pas. Een volledig gespecialiseerd team staat paraat om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met op maat gemaakte B2B en B2C webshops. Tot slot zorgt ons online marketing team voor meer websitebezoekers door verbeterde online vindbaarheid en zichtbaarheid, en voor bezoekers die daadwerkelijk converteren naar klanten. Bezoekers zijn leuk, maar klanten zijn nog leuker!

Websites

Wij hebben veel ervaring met plug-ins, zoals het koppelen van WordPress met externe systemen. Ontdek met welke systemen wij al plug-ins hebben gemaakt op onze WordPress modules pagina. Als je systeem er niet tussenstaat, is dat geen probleem; wij gaan graag met je in gesprek om te zorgen dat ook jouw externe systeem vlekkeloos gekoppeld wordt.

Wij begrijpen dat je een idee wilt hebben van de kosten van een website. De kosten staan altijd in verhouding tot wat je met een website wilt bereiken, maar je moet rekening houden met het feit dat het bouwen van een maatwerk website begint bij ongeveer € 4.000,-. Hoe meer kennis je zelf hebt, des te sneller en goedkoper de processen kunnen verlopen. In veel gevallen komt er extra maatwerk bij kijken met diverse functionaliteiten, waardoor een gemiddeld project vaak uitkomt op € 8.000,-. Benieuwd aan welk kostenplaatje jij zou moeten denken? Neem dan contact met ons op!

Projecten

Maatwerk WordPress websites worden doorgaans binnen 1 tot 3 maanden opgeleverd. De snelheid van een overname van een bestaande website hangt af van de complexiteit en eventuele nieuwe wensen. Ook het kennisniveau van de klant speelt een rol, waarbij meer of minder begeleiding van DenBre nodig kan zijn. Voor een geheel nieuwe website, inclusief briefing, creatief proces en ontwikkeling met mogelijke koppelingen, kan de doorlooptijd zeker 3 maanden of langer bedragen.

Direct na de livegang blijft de projectmanager gedurende 2-3 weken in contact om eventuele aanpassingen door te voeren en ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert. Na deze periode kunnen klanten ervoor kiezen om een SLA pakket af te nemen, waarmee ze dagelijkse ondersteuning krijgen van ons service team. Dit pakket is uitermate handig voor het uitvoeren van kleine aanpassingen en het snel beantwoorden van vragen.

Nadat je webshop of website is opgeleverd, is het tijd om te excelleren! Ons online marketing team staat klaar om je hierbij te ondersteunen. Samen stellen we een gedegen plan van aanpak op om jouw site beter vindbaar, zichtbaar en converterend te maken.

Regelmatig nemen wij bestaande sites over voor onze klanten. Een succesvolle en vlotte overname hangt af van verschillende cruciale factoren. Allereerst is het essentieel dat de huidige internetpartij bereid is om een export te maken van de benodigde gegevens die je wilt overdragen. Daarnaast is de kwaliteit van de website of webshop van groot belang; vooral bij e-commerce projecten kunnen instabiele koppelingen en applicaties aan het licht komen die veel aandacht vereisen om te herstellen. Zelfs bij de overname van eenvoudige websites kunnen uitdagingen naar voren komen, die wij echter met onze expertise en toewijding oplossen.

Heb je zelf beperkte kennis van de digitale wereld? Geen probleem. Onze consultants en projectmanagers staan klaar om je door dit proces te begeleiden en te ondersteunen, zodat de overname soepel verloopt en jouw nieuwe project direct succesvol van start kan gaan.

zusterbedrijf website, en vaak is er vraag naar een geheel nieuwe, creatieve website. Met onze uitgebreide ervaring en een fantastisch team staan we klaar om dit aan te pakken. Waar we echt enthousiast van worden, zijn e-commerce uitdagingen zoals webshops met supersnelle prestaties, complexe integraties en applicaties, en meer. Onze 10 jaar ervaring in high-level front-end en back-end development en projectmanagement komt hierbij goed van pas. Een volledig gespecialiseerd team staat paraat om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met op maat gemaakte B2B en B2C webshops. Tot slot zorgt ons online marketing team voor meer websitebezoekers door verbeterde online vindbaarheid en zichtbaarheid, en voor bezoekers die daadwerkelijk converteren naar klanten. Bezoekers zijn leuk, maar klanten zijn nog leuker!

Maatwerk biedt aanzienlijke voordelen, vooral als je plannen hebt voor doorontwikkeling. Het platform is flexibeler voor aanpassingen en updates, wat essentieel is voor verdere groei.

Wanneer een website of webshop veel plug-ins gebruikt, wordt maatwerk vaak noodzakelijk. Dit vermindert het risico op conflicten, verhoogt de veiligheid tegen hacks en vermindert de afhankelijkheid van externe partijen. Maatwerk stelt je in staat om meer controle te hebben en door te blijven ontwikkelen.

Hoewel bestaande modules en plug-ins zelden perfect aansluiten bij de specifieke wensen van een klant, zullen we het wiel niet opnieuw uitvinden als een bestaande oplossing voldoet.